Presentació i sorteig per la sortida a la llum

Amb motiu de la sortida a la llum de Cosmic Research, us convidem a assistir a la presentació que realitzarem el pròxim dia 17 de maig a la UPC-ESEIAAT (TR5). A partir del dia 10 de maig començarem la nostra activitat a les xarxes socials, i des del mateix dimecres 10 estarem presencialment a l’entrada de la UPC ESEIAAT on exponem les parts del coet i estarem encantats d’explicar-te més sobre el projecte. Sortegem una GoPro entre els que es registrin al sorteig (explicació de com fer-ho més abaix!).

Localització i contingut de la presentació

La presentació estarà localitzada a la sala d’actes de l’edifici TR5 de la UPC-ESEIAAT al Carrer Colom número 11 de Terrassa (Google Maps). Començarà cap a les 12:15 i durarà uns 15 minuts. Pel que fa al contingut de la presentació, parlarem dels nostres objectius i dels projectes passats i futurs. A més, projectarem el vídeo de l’últim llançament del Resnik i us podreu fer fotos amb ell!

Sorteig i pica-pica

Com a agraïment a totes les persones assistents, hem preparat un pica-pica amb pastes variades, sucs i cava Freixenet. A més sortejarem una GoPro de 4a generació entre tots els assistents que s’hagin registrat al sorteig prèviament (tens temps fins a les 12:15 del 17 de maig, l’inici de la presentació!).

Com entrar al sorteig

  1. Registra’t al sorteig amb el recuadre de més abaix o bé clicant aquí. Et pots registrar o bé amb Facebook (botó “Log in”) o amb mail, qualsevol val.
  2. Clica sobre “Like Cosmic on Facebook” i clica en el link de la nostra pàgina de Facebook. Dóna-li m’agrada.*
  3. Omple la casella amb el teu nom de Facebook. Clica a Enter.
    Ja estàs participant en el sorteig per guanyar la GoPro. A partir d’ara els passos són opcionals per aconseguir més oportunitats de guanyar.
  4. Les següents quatre opcions per tenir més “papeletes” s’ha de seguir un procediment similar a l’anterior: per exemple, fas retuit del tuit que està linkejat, i a continuació introdueixes el teu usuari de Twitter. Pots participar en el nombre que vulguis d’aquests apartats opcionals.
  5. Per últim, per poder participar has de venir presencialment a la presentació del dia 17. Al final de la presentació sortejarem en públic la GoPro. Es comprovarà si el guanyador ha introduït les dades correctament i si totes les seves “papaletes” són vàlides (si realment ha compartit el post a Facebook si s’escau, si ens segueix a Instagram…) i si figura entre els assistents se li regalarà la GoPro.

* Ha de ser un compte amb el mateix (o molt similar) nom que figura al DNI.

 

a Rafflecopter giveaway

Preguntes freqüents

Puc participar sense tenir compte de Facebook?

– Malhauradament, no.

 

Com és la GoPro?

– És una GoPro de quarta generació nova i sellada.

 

Què passa si el guanyador no es troba entre els assistents de la presentació? I si no ha introduït bé les dades o són falses?

– Es tornarà a treure un guanyador fins que aquest es trobi entre els assistents i totes les seves “papeletes” siguin vàlides.

 

Un cop m’he registrat i he seguit els passos per participar, puc tancar la finestra del navegador?

– Sí, queda el nom de Facebook o bé nom i correu registrat juntament amb les seves “papeletes”.

 

Com es realitzarà el sorteig?

– Es farà al final de la presentació de manera pública, compartint la pantalla de l’ordinador, amb el servei Rafflecopter. Aquesta és una plataforma coneguda per fer aquest tipus de sorteigs i el guanyador s’obté de manera totalment aleatoria (utilitza internament Random.org).

 

Puc omplir la resta de papeletes (seguir a Twitter, Instagram…) després de tancar el navegador?

– Sí! Si t’has registrat per Facebook, només cal donar-hi a Log In de nou. Si t’has registrat amb correu, t’has d’enrecordar amb quin correu et vas registrar i introduir-lo.

 

Em puc registrar després d’haver donat m’agrada al Facebook o haver completat altres accions? 

– Sí! Simplement registra’t al sorteig de la mateixa manera i introdueix el nom del compte de Facebook amb el que has donat m’agrada.